ВИТТЕ Аутомотив разкрива 500 нови работни места в Русе

3
Завода изгражда ново производствено хале и логистичен участък
Завода изгражда ново производствено хале и логистичен участък

ВИТТЕ Аутомотив България продължава да расте

Един от най-големите работодатели в Русе разкрива стотици допълнителни работни места до 2021 година.

ВИТТЕ Аутомотив България - дъщерна компания на немския ВИТТЕ Аутомотив - продължава развитието си като увеличава производствената си база в град Русе.

Разширяването на завода предвижда изграждане на ново производствено хале, както и прилежащ логистичен участък. Заложено е персоналът през идните пет години да нарастне с около 500 души. ВИТТЕ Аутомотив България предлага работни места за специалисти в областта на мехатрониката, инженерните науки, логистиката, както и на голям брой работници в производството.

Освен със своята социална отговорност в региона, компанията е известна със своята специална ангажираност към служителите си. В тази връзка, заетите в предприятието ще се радват на втора фирмена столова, зони за почивка, нови офиси и съблекални. ВИТТЕ Аутомотив е един от малкото работодатели в България, който осигурява климатизация във всичките си работни помещения. Такава климатизираща система, обхващаща и производството, ще се изгради и в новата сграда. При планирането на разширението на завода участваха всички работещи. Те бяха запитани за техния опит, идеи и желания, а отговорите на много от тези въпроси бяха съобразени при новия строеж.

С разширяването на предприятието се оптимизира също и служебната автобусна услуга за всички работници и служители. Планирано е изграждане на нов транспортен терминал, при който в бъдеще всички работещи ще могат да достигат до служебните автобуси още по-сигурно и по-удобно, независимо от метеорологичните условия.

Проектирането на новата производствена сграда вече започна, а намеренията са тя да бъде готова и началото на производството в нея да започене от средата на 2018 година. С бъдещето разширение, ВИТТЕ Аутомотив България ще утвърди позицията си като един от най-големите работодатели в град Русе и региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари