Виталий Москаленко: Атаките срещу Киев са били планирани преди взрива на Кримския мост

0
На всички е ясно, че няма българска следа, добави той
На всички е ясно, че няма българска следа, добави той Видео: bTV

Само по щастлива случайност съпругата му, която е била в Киев вчера, е жива

По наши данни атаките срещу Киев са били планирани още на 3-4 октомври. Това е преди взрива на кримския мост. Нареждането е било да се поразят гъсто населени райони и да се повреди важна инфраструктура. Това обяви пред bTV украинският посланик Виталий Москаленко.

Вчера руският президент Владимир Путин заяви, че "ще има суров отговор, ако терористичните атаки са от страна на Украйна".

Той поясни, че само по щастлива случайност съпругата му, която е била в Киев вчера, е жива.

На 500 м от жилището ни са паднали ракетите. Имаме двама комшии, които загинаха. Съпругата ми се е забавила да излезе и затова се е спасила, каза още украинският посланик.

Той добави, че апартаментът им е в централната част на Киев.

Москаленко коментра, че се надява новото правителство да гласува военна помощ за Украйна. Според него на всички е ясно, че няма българска следа относно взривения Кримски мост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Мнение
    Мда там на запад индианци колкото искаш, но по-лошото е, че вождовете им нямат никакъв адекватен отговор. По медиите едно и също ако не всеки ден то поне веднъж седмично само това се тръби: "военна помощ за Украйна на стойност еди колко си милиарда". Къде потъват тези пари е друг въпрос. Изглежда някой пазарува лъжи на килограм.
  • 5
    3
    colibri
    Според мен, Москаленко не спазва един от основните принципи в дипломацията-На един дипломат е даден език, за да скрие мислите си, а не да ги излъчва в прав текст. Явно не е чел задълбочено книгите на Бжежински, Олбрайт или Кисинджър ...
  • 4
    2
    dgd
    Уважаващите себе си генерални щабове правят планове в планове, в които има планове на планове. Нищо не каза тоя.
  • 0
    1
    MOSAD
    Ако слушаме теб и целия останал хор, "Войната" с Украина, която още не е започнала, е била подготвена още преди 10 години...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари