Труха: ФСБ нарочно са пуснали камиона-бомба на Кримския мост

5
На рентгенова снимка на товара мистериозно изчезват резервната гума и едната предна ос на камиона
На рентгенова снимка на товара мистериозно изчезват резервната гума и едната предна ос на камиона

На рентгенова снимка на товара мистериозно изчезват резервната гума и едната предна ос на камиона

Федералната служба по сигурност на Русия нарочно е пуснала камиона с експлозиви по Кримския мост?

Тази версия се появи след публикуване на видео, в което се вижда как граничарите на моста проверяват камиона небрежно, отбелязва Actualno.com.

Каналът Труха публикува видео и снимки, в които се вижда, че на товара в камиона е направена и снимка с помощта на рентгенови лъчи. На снимката се вижда, че резервната гума и едната предна ос на камиона изчезват.

Припомняме, че по-рано от федералната служба по сигурност на Русия съобщиха подробности за маршрута на товара, който се взриви на Кримския мост на 8 октомври. Според руската страна товарът е престоял на пристанището в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Котки и мишка.
    Навремето, когато България бе съюзник на СССР с Варшавския договор, тогава Западът ни накисна за покушението на папа Йоан Павел II - оказа се кьор фишек! Сега, когато България е съюзник на САЩ с НАТО, този път пък Русия ни накисва за взрива на Кримския мост - същият кьор фишек! Политическа палачинка, обърната в световния тиган - нищо ново ...
  • 0
    3
    сащ е урод
    Ето защо българите планираме изгонване на сащническите войски от българските бази, изгонване на сащническия посланик, прекратяване на дипломацията с урода сащ, изгонване от България на всички сащнически нпо-та на цру на урода сащ! Искаме обявяване на сащ за терористична държава, обявяване на урода сащ, че е агресор! Искаме разполагане на руски военни сили, руска военна техника на цялата територия на България, за да се браним от сащническата агресия в региона! Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!
  • -1
    2
    Джо бидон е дементен
    България трябва да изгони незабавно сащническия посланик! България трябва да обяви сащ за агресор! България трябва да обяви сащ за терористична държава! България трябва да обяви гръмко, че отхвърля сащническите лгбт извращения! България трябва да обяви война на сащ!
  • -1
    1
    изгонете сащническия посланик...
    Пак ли сащническа пропаганда?! сащ е в упадък и повлича чрез своята пропаганда цяла европа! сащ е аморална, джеднерска, хомосексуална подчовешка държава!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари