Киев защити Олеся Илащук: Не е сексоложка, има диплома по международни отношения

2
Олеся Илащук пък коментира лаконично в канала си в Телеграм, че за нея най-важна е родината й
Олеся Илащук пък коментира лаконично в канала си в Телеграм, че за нея най-важна е родината й Снимка: Facebook

Олеся Илащук пък коментира лаконично в канала си в Телеграм, че за нея най-важна е родината й

Министерството на външните работи на Украйна защити назначението на Олеся Илащук за новия посланик на Киев в София, като обяви, че младата красавица притежава диплома по международни отношения, предаде РИА Новости, цитирана от Dir.bg.

Изявлението на външното ведомство в Киев бе направено, след като указът на президента Володимир Зеленски за смяна на досегашния първи дипломат на Киев Виталий Москаленко бе обнародван в края на работната седмица, а украински медии описаха новата ръководителка на мисията в България като сексоложка без никакъв дипломатически опит.

"Що се касае до назначаването на Олеся Илащук на поста посланик, то в Министерството на външните работи на Украйна имаме информация, че тя се е дипломирала с отличие по специалност "Регионални изследвания" в катедра "Международни отношения" на Факултета по история, политология и международни отношения на Черновицкия национален университет "Юрий Федкович", се казва в изявление на МВнР на Украйна.

От ведомството допълват, че българското правителство е одобрило кандидатурата на Илащук, а назначаването за посланици на хора, които не са дипломати от кариерата, е обичайна международна практика.

Самата Олеся Илащук обаче първо заключи личния си профил във Фейсбук, а след това в канала си в Телеграм написа, че някой е създал и провежда срещу нея дискредитираща кампания.

"Виждам много невярна информация и негативизъм към мен. Е, нека враговете знаят, че за мен на първо място е моята родна Украйна и аз ще кажа истината. И може ли да се съди за човека само по думите? Ще бъде вярно да се каже какво всъщност съм направила", написа ядосано новата посланичка на Киев в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Българин
    Не бе не е сексоложка само разпоебана курва е!
  • 10
    3
    Печо Мух
    Не, не, не е сексоложка Олеся. Никак даже не е. Вие да не си помислите нещо...
  • 15
    2
    хахаха
    нека "враговете" знаят... тази докато чуе от някого някаква критика и веднага го обявява за враг. тъпа фашистка проститутка. щом техните медии са я назовали тъпа сексоложка...
  • 13
    1
    Sтанко
    Да се очакват ли пикантни истории или тази блядка е живяла на село?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари