Във Варна почитат паметта на жертвите във войната в Украйна

0
Много от хората са с украински знамена, но присъстват и българи
Много от хората са с украински знамена, но присъстват и българи Снимка: bTV

Организаторите споделиха, че с тази акция искат да напомнят, че „Русия е терористична държава“

Във Варна почитат паметта на жертвите във войната в Украйна. Около стотина души има в района на Паметника на украинските войни в Морската градина, предаде bTV Новините

Те са се събрали, за да почетат паметта на жертвите на руската агресия в Украйна. Направиха това с минута мълчание. Всичко преминава спокойно.

Много от хората са с украински знамена, но присъстват и българи. Организаторите споделиха, че с тази акция искат да напомнят, че „Русия е терористична държава“.

Те осъждат и протестират срещу всичко случващо се. Украинците изказаха благодарност към всички българи за гостоприемството и подкрепата, която указват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Байка
    Очаквам от тези безделници да почетат и жертвите на Възродителния процес в България. Знаем какво се случи 1984/85 година. Да не се правят на хуманоиди. Много жертви има да се почитат на този свят, но почитането се прави избирателно. Такава новина ме кара да се чувствам дискриминиран. Моля авторът на статията да се скрие в дълбините на пещерата Леденика.
  • 4
    1
    ;'';';
    Почитаме руснаците в усрайна, заради властите на усрайна за зверствата им срещу руснаците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари