Ванга лекува кожни болести с природни средства

0
Ясновидката поръчвала на хора да си засадят орех или ябълка за късмет
Ясновидката поръчвала на хора да си засадят орех или ябълка за късмет

През 80-те години на миналия век жена прави отчаян опит да се отърве от кожно заболяване, което се характеризира с появата на големи петна по лицето и цялото тяло.

Тя е притеснена, че това се отразява и на женствеността ѝ, затова намира начин да си уреди ред при петричката ясновидка, пише 24 часа. Страхувала се също, че това може да е смъртоносно заболяване, тъй като много лекари повдигали рамене при консултация по случая ѝ.

Ванга обаче ѝ казва: “Нема да умреш, ама и нема да се излекуваш. Мъжо ти бизнесмен ки стане, от много държави ке ти носи лекове, ама нема да се излекуваш”.

Жената си тръгва от срещата с ясновидката, облекчена от новината, че все пак няма да си отиде млада и притеснена, че ще трябва да свикне да живее с белезите по лицето си. Но някак не ѝ се вярвало, че във времето, в което тогава живеели, мъжът ѝ ще стане бизнесмен.

Само десетилетие по-късно обаче, в зората на демократичните промени, съпругът на жената наистина успява да съгради собствен бизнес, да създаде международни контакти и да пътува по различни точки на света.

И не пропускал след всяко пътуване в куфара си да носи най-ефикасното и модерно мазило за кожата на любимата си жена. Но без резултат.

Вижте повече тук.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари