С коя напитка преминават моментално кашлицата и бронхитът?

4
Атакувайте веднага упоритата кашлица и бронхита с тази напитка
Атакувайте веднага упоритата кашлица и бронхита с тази напитка Снимка: За жената

Атакувайте веднага упоритата кашлица и бронхита с тази напитка

През студения сезон повечето от нас се опитват да се обличат топло, да пият топли напитки и да приемат витамини. Но и това не винаги ни спасява от болести. Всеки може да хване вируса, никой не е имунизиран от това.

В резултат на бактериални и вирусни инфекции често се засяга дихателната система. Възстановяването обикновено отнема много време. Упоритата кашлица и бронхитът могат да продължат от няколко дни до три седмици. Затова си струва да действате незабавно, веднага щом се появят първите признаци.

Спрете да използвате скъпи неефективни лекарства. Прегърнете естествените средства. Едно от най-добрите разкрива За Жената.

Лекарство за бронхит с естествени съставки

Съставки:

  • 250 мл. мляко
  • 1 ч.ч. масло
  • 1 ч.л. пчелен мед
  • 0,25 ч.л. сода за хляб
  • 1 жълтък

Приготвяне:

  • Сварете млякото и го оставете да изстине.
  • Добавете масло (може да се замени с какаово масло) и мед. Смесете добре. След това добавете содата, жълтъка и отново разбъркайте добре. Възрастните могат да добавят по желание 1 десертна лъжица коняк.
  • Пийте това лекарство в продължение на 5 дни преди лягане. Ще забележите първите подобрения още на следващата сутрин.
  • Споделете с приятелите си рецептата за този полезен лек за кашлица и бронхит. В студения сезон това ще бъде полезно за мнозина!
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари