В партията на Вучич се псуват на ''ма*ата ти българска''

0

Сбиване и счупени телефони на сбирка на партията на сръбския президент в Ниш

По време на партийната сбирка на управляващата Сръбската прогресивна партия /СПП/ на президента Александър Вучич в Ниш се стигна до сбиване, но и използването на България за отправяне на вулгарни обиди между местните лидери, предаде БГНЕС.

При възникналия спор между местния висш ръководен кадър Милош Банджур и Марко Симов, който е член СПП, Банджур заплашва Симов с думите: "Мамата ти българска..."

Симов подробно разказа за спора и съобщи, че го е заснел, но Банджур му е счупил телефона и го ударил няколко пъти. Симов все още не е решил дали ще съди нападателя си, за когото твърди, че е "имал интимни отношения с непълнолетни". Симов попита публично Банджур дали си спомня, че му е споделил как Александър Вучич си и купил за 3 млн. долара руския орден "Александър Невски", който получи от Владимир Путин в началото на 2019 г.

Според Банджур цялата афера е измислена от кметицата на Ниш Драгана Сотировска, а Симов е само един обикновен изпълнител на поръчката.

БГНЕС припомня, че името на България и на българите в публичното пространство в Сърбия от десетилетия целенасочено и систематично се използва в отрицателен контекст по всякакъв повод, включително и от държавните институции и образователната система.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Sтанко
    3-ти сащничестки нещастник, српските мекерета не могат дори до границата да стигнат, защото ще бъдат размазани както всеки път! То и нешите рушлямски "братя" така щяха да превземат Киев за три дни, ама се видя колко са некадърни моГилизираните окупатори на Владолф Путлер!
  • 8
    4
    Ahaha
    Сладури, ами братя са ни, щом майките им все са български, важното е да не са кадънски ! Аз не се обиждам на такива приказки, майката е хубаво да е българска...много сладки хахаха!
  • 1
    3
    То хубаво, ама ,,,,
    Не знам какво си спомнят, но с тази наша "армия"сърбите могат да стигнат до морето за един ден. А натовци ще са само наблюдатели.
  • 5
    2
    Куче, което лае ...
    Сърбия, която отдавня има планове за хегемония сред славянското население на Балканите е категорично против България, но същевременно се страхува от българите - помнят войната на "капитаните срещу генералите" и никога няма да го забравят.
  • 5
    1
    Мммммм,
    Оооооо, какви по-цветисти изрази имат сърбите!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари