Устата изригва с римейк на хит на Глория

0
Иван Динев – Устата за новото поприще в “Автограф“
Иван Динев – Устата за новото поприще в “Автограф“

Една година е работил по създаването на първия си стендъп спектакъл известният рапър Иван Динев - Устата, призна самият той.

Шоуменът откри новото си поприще пред около половин година и дори вече гастролира с шоуто си "Звездите отзад" и из страната.

"Със съвсем различен подход един артист трябва да излезе на такава сцена. Той не трябва да бъде в роля, той трябва да е себе си, колкото и тривиално да звучи, защото когато един изпълнител е на сцена с бенд или балет, там има заучена хореография и постановка. Докато тук излизаш като човек. Аз излизам като Иван Динев и разказвам части от моя живот, които са абсурдни. Този тип представление се възприема много добре от публиката. Аз лично такова натоварване не съм изживявал до сега, защото шоуто е час и половина, в който не спирам да говоря и за щастие на хората, които са дошли, не пея, т.е. виждат ме в една друга светлина. Много е трудно", сподели за новото си амплоа Динев пред тв "Планета".

Рапърът разказа и къде е прекарал Новогодишните празници.

"Посрещнах Новата година в църквата "Св.Св.Кирил и Методий" в Торонто, Канада. Беше изключително забавно. Това е първата българска църква, създадена в чужбина. Към нея има зала, където се изявяват различни изпълнители. Бях заедно с моята колежка Таня Маринова. Прекарахме три дни в Канада и преживяхме изключителни емоции. На 1 януари ходихме на Ниагарския водопад, купихме си хубави неща", разказа Устата.

В музикално отношение Иван Динев има един готов прекрасен дует с Глория и чака тя да каже кога ще снимат клипа, за да го представят на публиката. Той е римейк на нейната песен "Скъпи, купи ми нещо".

"Още лятото записахме дуета и стана прекрасен римейк. Песента я има в новия албум на Глория. А Глория като чу песента, се разплака от смях. Има известна нотка от 90-те години. Това е едно от най-добрите неща, които съм правил. Имам записана и една хип-хоп песен с едни изпълнител, който пее на чужд език, но не на английски. Българин е, но почти не е живял в България", каза още Устата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари