Отказаха работна виза на Иван Динев-Устата за Америка

3
Това съобщи самият изпълнител в социалната мрежа
Това съобщи самият изпълнител в социалната мрежа Снимка: Facebook

Това съобщи самият изпълнител в социалната мрежа

"Скъпи сънародници зад океана, турнето, което трябваше да осъществя през април и май в Америка се отменя поради отказа да ми бъде издадена петиция за работна виза с неуточнени засега причини! Аз разбира се вярвам, че това е "абсолютно случайно недоразумение" и няма нищо общо с последните ми музикални проекти. До момента съм правил три турнета в щатите и безпроблемно съм получавал работна виза. Сигурен съм, че рано или късно ще разбера причините за настоящия отказ и ще ги споделя с вас. Бъдете сигурни, че този отказ няма да повлияе на гражданската ми позиция, дори ви обещавам, че много скоро тя ще бъде още по-силно изразена! Бъдете здрави, силни и горди българи и....ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!", написа Устата във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Слава России!
    Иване, еби им майката мръсна американска на тия изпедерастени копелета! Само сиренясал негърски хуй ще ги оправи тях! Пей си песните и ни радвай още много години!
  • -3
    4
    весо
    Така правят демократичните концесионери крадат всичко и после бягат но за тях ще трябват още дълги години визи,а може и магнитски да не те пуска
  • -5
    3
    фена на Путкин
    Неизбежната участ на всеки недъгав рублофил!
  • -4
    2
    фена на Путин
    Браво , Ванка ! Пробвай една работна виза и за метрото в Киев, както стана популярно напоследък там да се изявяват световните педеруги. Ако и за там ти откажат, няма нищо случайно. И все пак за 100-200 долара всеки украински граничар ще те пусне на минутата в украйна, ако ще да носиш тениска с портрета на В В.Путин на гърдите.
  • -10
    1
    Мунчо
    Този кой беше?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари