Устата влезе в женския затвор в Сливен, за да изнесе шоу

2

"Момичетата са много възпитани", сподели музикантът

Рапърът Иван Динев-Устата влезе в затвора навръх националния празник - Съединението на България.

Той обаче попадна в зандана не заради провинение, а за да изнесе своето стендъп шоу "Звездите отзад". Именно от женския затвор в Сливен стартира обиколката му с подкрепата на НФ "Култура".

Майтапи

"Емоцията е неописуема заради самото място. Вътре е голям ред, а момичетата са много възпитани", сподели пред "Телеграф" шоуменът минути след като слезе от сцената. Той е поздравил пандизчийките и с няколко песни, освен че ги е скъсал от смях с майтапите си. Тъй като не им давали да танцуват, им казал, че могат да го правят наум. "Това, че са лишени от свобода, не значи, че трябва да бъдат лишени от хумор. Аз не съм свикнал да приемам жената като престъпник, а много от тях са попаднали там заради нелепа случайност. Излежават си възпитано присъдата и после пак ще станат част от обществото. Направи ми впечатление, че вътре те са по-задружни, отколкото са дамите навън", каза Устата.

Празник

Една от затворничките го е поздравила на английски, при което той отвърнал, че езикът ѝ е по-добър от този на Софи Маринова. Можел да направи и по-дълго шоу, но трябвало да остане да спи там. Това обаче не било възможно, тъй като нямали мъжка спалня. Идеята да изнесе спектакъла си в затвора си е лично негова. "Трябваше да стане още преди коронавируса, бях насрочил дата за Разпети петък. Просто исках да е на празник и сега дойде Съединението, няма нищо общо с цифрите 6 и 9. А докато колегите подкрепят на предизборни кампании хора, които са за затвора, аз забавлявах истинските затворници", добави още Иван Динев.

Следващите му изяви са на 28 септември във Видин, 29 септември – Монтана, 5 октомври – Габрово, 6 октомври – Велико Търново. След рождения си ден продължава в Русе – 12 октомври, Казанлък – 13 октомври, Ямбол – 14 октомври. Последния ден от месеца е във Варна, а финалът е на 4 ноември в театър "Сълза и смях" – София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари