Управляващите срещу народа. Тяхната полиция ги пази!

42
Протестиращи бяха обгазявани, бити и арестувани
Протестиращи бяха обгазявани, бити и арестувани Видео: Марияна Гунчева

НОВИНИТЕ ДНЕС, 27.01.2020 Г.

УПРАВЛЯВАЩИТЕ СРЕЩУ НАРОДА. ТЯХНАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ

Днес се проведе един по-сериозен протест срещу управляващите. В случая партия „Възраждане” и граждани се организираха на протест пред МРРБ, за да искат оставката на Аврамова. Последната, естествено, дори не благоволи да приеме гражданите, които й плащат заплатата. Но пък сериозното полицейско присъствие показа паниката на правителството. Хората бяха обгазени със сълзотворен газ, като пострадаха повече от 40 души, шест линейки пристигнаха на мястото на произшествието.Тяхната полиция ги пази. И се чудя какви бонуси и заплати трябва да имаш, за да тръгнеш срещу народа си и да биеш и обгазяваш. Вече някой прави ли си илюзии на кого служи полицията – на управляващата мафия или на България? Днес целият ден Борисов не показа, че с нещо е разбрал за протестите. Естествено, пак си хвърка нагоре надолу по света и се прави на умряла лисица.

ГЕШЕВ, ВНИМАВАЙ!

Избраният Гешев днес стигна до абсурдна крайност в обслужването на управляващите. Постави пред Конституционния съд въпроса за имунитета на Президента и евентуално разследване за държавна измяна. Естествено, КС веднага образува конституционно дело, направо чакаха да се включат и те.С това Избраният сериозно нагази в политическа несигурност. Защото за разлика от управляващите гербави, зад Президента има над два милиона българи, които му вярват и го обичат. И които няма да позволят България да бъде превърната в колония или протекторат на тези, които са купили управляващите. Държавна измяна има. И всички виждаме кой я извършва. Само Президентът Радев стои между нас и пълната диктатура на гербавите. Те овладяха цялата държава – полиция, служби, армия, институции, прокуратура, огромна част от съдебната система. Но се страхуват от един човек. Грешка. Страхуват се от двата милиона българи зад него. Страхувайте се! Ние сме българи. И няма да позволим да се подигравате с държавата ни! Избраният, припомни си чл.103 от Наказателния кодекс. И помисли колко хора от правителството отиваха в американското посолство да предоставят доброволно информация за енергетиката и отбраната ни? Колко пъти българското правителство загърби икономически важни интереси на България, за да бъде угодно на Вашингтон?

ГМР В АУШВИЦ

Днес Бойко Борисовотиде на честванията по повод освобождението на Аушвиц и отбелязването на Холокоста. Цели четири поста пусна по случая – как летял, как пристигнал, как слязъл, как отишъл. За радост на недоуважените лелки, негови фенки. И как успя в толкова много думи да пропусне кой точно е освободил концлагеристите. И на кого стотици хиляди дължат живота си. Все още има снимки. Все още има хора, които помнят историята. На 27.01.1945 година съветски войски освобождават концлагеристите на Аушвиц /Освиенцим/! Защо Борисов не пита колко концлагера са освободили САЩ? И кога точно са се включили активно във войната, че май беше към края, когато се виждаше победителя? Защо Борисов не отбеляза кой точно спечели Втората Световна война? Кои войски свалиха знамето на Третия Райх в Берлин? За кого тази война беше Великата Отечествена? Гледай, Борисов, гледай Аушвиц. И си направи изводи какво се случва, когато на хора с отклонения се даде абсолютна власт!

ДАНС ИЗДИША

Днес шестдесетгодишен гражданин се е „самоубил” в сградата на ДАНС със....самоделно оръжие.Как му е името, ДАНС не знаеха допреди малко, което поставя много въпроси. Сега се разбра, че е бил член на Български национален съюз, който организира Луковмарш и е бил повикан на разпит. Нима ДАНС не знаят кой влиза в сградата им? Как може ДАНС да допуснат в сградата им да влезе външен човек с оръжие, па макар и самоделно? Нещо за мезе ни вземате!И дали например не е възможно разпитът да е преминал в „самоубийство”? Вече не вярваме. Луковмарш пречи на управляващите. Не заради друго, а заради това, че събира националисти и патриоти. Защото, каквито и да са били политическите му пристрастия, генерал Луков е герой от фронта по време на Първата световна война. И се е бил за България! Това е важно. Службите се знае на кого служат. И какво и кого следят. И въпросът ми е – къде са интересите на България?

РУСНАЦИ В ЛЕГЛАТА. ОСТАВА ДА СЕ ВИДИ В ЧИИ?

Соломон Паси тази сутринта отново потресе българския народ с нестандартните си, да не кажем маниакални разсъждения.Руснаците били влезли по леглата ни, трябвало повече руски дипломати да изгоним. Икато стана дума за това, да припомним, че Паси още от началото на прехода лобира за интересите на чужда държава – САЩ. Насила ни набута в НАТО. Насажда омраза към освободителите ни. Насажда омраза и към всеки българин, който не мисли като него. И задавам въпроса – на чии интереси служи Паси? Гешев, нещо???

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари