Томислав Дончев: Ще предложим правителство, въпреки малките шансове

0
"Победителят е един - ние", заяви  Томислав Дончев
"Победителят е един - ние", заяви Томислав Дончев Видео: Фейсбук

Ще предложим правителство, въпреки малките шансове, обявиха от ГЕРБ на своя пресконференция, която тече в момента

"Брифингът трябваше да се води от г-н Борисов, но той е в серия от разговори с наши международни партньори. Започваме с благодарност към българските граждани, които гласуваха", каза в началото вицепремиерът Томислав Дончев. И заяви, че демокрацията е жива, а хората имат политическо представителство, предава "24 часа". 

"Благодаря на хората, които за сетен път ни дадоха подкрепа. За нас това е дълги отговорност. Благодарим и на изборната администрация, която работи добре и се справи, въпреки опитите да се създава предварително усещане, че ще има хаос", допълни той.

"През последната седмица разбрахме, че всички са победители. Коментират края на епохи, началото на други. Но победителят е винаги този, който е първи. Така е дори във всички спортове. Победителят е един - ние", заяви още  Томислав Дончев.

"Свърши времето на големите приказки. Трябва да се взимат решения. С цялата ни отговорност ние сме взели решения и ще следваме конституционната процедура. Като първа сила ние сме длъжни в името на доверието на 840 000 граждани да предложим правителство, въпреки малките шансове да бъде подкрепено. Ще предложим готово правителство, което веднага може да заработи и да гони амбициозните цели, които сме си поставили. Българските граждани дадоха сложна задача на политиците и се надявам всички да бъдат на ниво, за да може тя да бъде решена по правилния начин.", обяви Дончев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари