Стрелба в лагер за подготовка на мобилизирани запасняци в Русия

1
Неизвестни са открили огън по строените в редица мъже
Неизвестни са открили огън по строените в редица мъже Видео: NOVA

Неизвестни са открили огън по строените в редица мъже

Стрелба в лагер за подготовка на мобилизирани запасняци в Русия. Това съобщава една от държавните осведомителни агенции, цитирана от NOVA. Неизвестни са открили огън по строените в редица мъже. Според официалната информация са убити 11 мобилизирани, а са ранени 15.

В много коментари в социалните мрежи се споделят разкази на свидетели. Те казват, че убитите са повече от 20. Не е ясно кой е нападнал мобилизираните, които се готвели да отидат в Украйна. Официалната информация е, че са били двама мъже от бившите съветски републики, без да се посочва държава. Неофициално свидетелите казват, че нападателите може да са били трима, като двама са елиминирани а един е избягал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари