Спецоперация в Русенско

3
Част от действията вече започнаха на територията на Ветово
Част от действията вече започнаха на територията на Ветово Снимка: БГНЕС

Част от действията вече започнаха на територията на Ветово

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност, осигуряване на добър обществен ред, пътна безопасност, превенция на нарушенията на изборното законодателство и други незаконни деяния се провежда днес на територията на ОДМВР - Русе. Част от действията вече започнаха на територията на Ветово, предава Русе Медиа.

В засилените контролни действия са включени екипи на „Охранителна полиция“, „Пътна полиция“, икономическа и криминална полиция, както и екипи на жандармерията.

Мобилни групи ще извършват проверки в търговски обекти, игрални зали, казина, автоморги, заложни къщи, питейни заведения, паркове и сборища на лица от активния криминален контингент, както и други места, за които има данни за извършвана престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения.

Паралелно с това се изграждат контролно-пропускателни пунктове (КПП), на които се извършват проверки на преминаващи превозни средства с оглед нарушения на ЗДвП, противодействие на нелегалната миграция, превоз на незаконни товари и т.н.

Поредната акция на русенската областна дирекция се реализира в изпълнение на заповед на главния секретар на МВР във връзка с разпореждане на министъра на вътрешните работи за активни действия по един от основните приоритети на МВР – повишаване на сигурността в населените места, осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали и по-ефективно противодействие на престъпността.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    ГЛАСУВАЙТЕ!!!
    Платените лилави избиратели на ОПГ ГРОБ=ДПС!
  • 11
    2
    аха
    акция на НАП във Ветово кога???
  • 9
    1
    Plamen
    Редица домови кражби има извършени в село Церовец, но извършителя все още не е задържан! Хората обаче, въобще не са обнадеждени, че ще има възмездие, а се знае кой е крадецът. България - повсеместно и на всякакво ниво се краде безнаказано! Сами трябва да се браним и евентулано да си навлечем допълнителни проблеми на личностно ниво!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари