Мащабна операция на три дирекции на МВР във Ветово

2
Касае се за онлайн измами с капаро
Касае се за онлайн измами с капаро

Касае се за онлайн измами с капаро

Полицейска операция за онлайн измами се е провела в петък следобед във Ветово, съобщава Русе Медиа. Тя е била съвместна между Главна дирекция „Национална полиция“ и областните дирекции на МВР в Русе и Плевен.

По неофициална информация двама души са били задържани за 24 часа и са били конвоирани до Плевен, на чиято територия е извършена измамата. Впоследствие единият от арестуваните е бил освободен. Във Ветово са извършени претърсвания на адреси и автомобили.

По информация на Русе Медиа се касае отново за измама с капаро. Подобен случай имаше през септември, когато отново при съвместна операция между трите дирекции бяха задържани трима криминално проявени мъже, но в ареста остана само 26-годишен ветовчанин. Измамата бе за продажба на пелети, като от жертвата е искано изпращане на капаро чрез система за бързо плащане.

Очаква се официална информация по случая от петък да бъде оповестена в понеделник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    123
    тежки времена предстоят за циганите. всичко се затяга и няма да може да преживяват от циганските си номера, като да правят крадли от дъщерите си и като правят разни измами. ще пукат и от студ и от глад. и с поскъпващия ток и от него няма да могат да крадат. ще трябва да запретват ръкави и да започват да блъскат или ги чака мъчителна смърт. и без осигуровки ще спрат и да ги лекуват, както до сега.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари