Соломон Паси: Дипломация без оръжие, е като оркестър без инструменти

1
Преговори не се водят "със свалени гащи", затова Украйна трябва да бъде въоръжена, заяви бивш външен министър Соломон Паси
Преговори не се водят "със свалени гащи", затова Украйна трябва да бъде въоръжена, заяви бивш външен министър Соломон Паси

Преговори не се водят "със свалени гащи", затова Украйна трябва да бъде въоръжена, заяви бивш външен министър Соломон Паси

“Как да бъде спечелена войната. Има два подхода - единият е с молитви и виждам, че в България има много политици, които смятат, че с молитви може да бъде постигнат мирът, вторият е да се водят преговори”, заяви в ефира на bTV председателят на Българския атлантически клуб и бивш външен министър Соломон Паси.

Според него това, което трябва да се направи, включително и от България, е да бъде въоръжена Украйна.

“Преговори не се водят “със свалени гащи”. Това се случи 1994 г., когато Украйна се отказа от ядрените си оръжия и тя се оказа изиграна”, каза той.

“За тези 12 месеца светът не е научил нищо ново. Достатъчно е да видим какво Европа прави с Хитлер. Тогавашният премиер на Великобритания Невил Чембърлейн, който започва да се подмазва на Хитлер, започва да посреща Хитлер и издига лозунга: Мир на всяка цена. Това е един от възможно най-грешните лозунги. Ако платиш за мира със свободата си, то ще загубиш и двете”, добави Паси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    15
    до 14
    То да си евреин е повече манталитет и професия, отколкото произход.:) Така, че Пасито е професионален евреин. Той може да ти продаде всичко, включително и майка си!
  • 1
    14
    до 12
    пасита не е евреин, майка му е българка, баща му е евреин! съгласно еврейските догми евреин е този, чиято майка е еврейка, щото баща може да е всеки!
  • 2
    13
    Алооо.....
    Гледам го това недоразумение пасито по БНТ. Ми ТО пак с хвърчащите си листчета за подкрепа на онова дето го няма в главата си.
  • -4
    12
    До Гошо Тъпото
    Евреин-фашист??????? Как ви подбира Мутрофанката бе, по слабоумие ли? Деба тъпите ви рошлямски тролчета! ХАХАХАХАХА
  • 4
    11
    до 9
    Да, Соломончо е отроче на човек, от висшата номенклатура на БКП. Само, че е евреин и където има по-голям келепир, натам гледа! Няма идеи, няма идеологии, няма принципи! Просто си гледа келепира!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари