Кирил Петков: На изборите ще има страхотно разкешване

1
До нас достигат цифри като 500 лв. на глас, заяви Петков
До нас достигат цифри като 500 лв. на глас, заяви Петков Снимка: Facebook

До нас достигат цифри като 500 лв. на глас, заяви Петков

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ отрече „волно или неволно“ да е покровителствал контрабанден канал в митниците. „За мен, Асен Василев, акад. (Николай) Денков гарантирам с главата си, че не са откраднали една стотинка от тази държава“, заяви Петков в интервю за предаването „Неделя 150“ по БНР.

По думите му за всеки реален скандал се правят опити за паралелни, измислени скандали, като целта е да се каже, че „всички са маскари“ и „хора, не отивайте да гласувате“.

Във връзка с Бойко Рашков, Кирил Петков посочи, че според него той е бил един от борците срещу корупцията. Също така заяви, че Бойко Рашков ще бъде в листите за изборите.

На въпрос за това дали знае за досъдебно производство в МВР и Софийска градска прокуратура от 2023 г. и по отношение на информация, че ДАНС е сезиран за „документна измама, която сте направили вие и Лена Бориславова през май 2021 г.“, Кирил Петков отговори, че това е „поредният ченгеджийски номер“.

Петков посочи, че е бил част от сдружение „Да запазим Корал“, но е излязъл от организацията през 2021 г. По думите му изведнъж и отникъде, в предизборната кампания, „поредният фишек от ДАНС“ идва три години по-късно.

Чудят се вече какво да направят. В тази кампания явно не могат да ни оборят на реалните идеи как България да изглежда и искат да ни заровят в калта и ДАНС, разбира се, е бухалката, която се използва“, добави Кирил Петков.

Във връзка с изборите Кирил Петков коментира, че до него е достигнала информация, че на предстоящите избори цената на купения вот ще е много висока. "На изборите може би ще има страхотно разкешване, до нас достигат цифри като 500 лв. на глас, спасител няма, всичко зависи от избирателите", каза Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    русенец
    До ПРОСТо Киро, Хасан Василев - грозното лице на мафията, Ристе Бойкикев, озболения "дженерал" наско Атанасов, НАСРАНимир Ананиев и сие - аз ще гласувам напълно безплатно СРЕЩУ вас, срещу вашите мафиотски кръгове, шробаджанашки назначения. Коалицията на пудела, скъпите часовници и безкрайните назначения на още по-безкрайния род на Лорер.А и за повече от 30 години демокрация нямам пропуснати избори, в които да гласвам и нито веднъж нико не ми е предложил пари. Нито пост, нито власт, нито часовник от 50 000 лева, нито назначения. Но и белгийската полиция не се е интересувала от мен. Не съм разработван от ДАНС. и слава богу
  • 3
    1
    хе,хе,
    кики подготвя феновете за загубата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари