Силата на средния пръст

3
"Предлагам да не хабим гнева си за този израстък. Време е да се разгневим на себе си. Защото виновните това гнусно кутре да стои на онзи прозорец сме ние.  Идват избори. Имаме по два средни пръста. Време е да ги размахаме."
"Предлагам да не хабим гнева си за този израстък. Време е да се разгневим на себе си. Защото виновните това гнусно кутре да стои на онзи прозорец сме ние. Идват избори. Имаме по два средни пръста. Време е да ги размахаме." Снимка: TrafficNews.bg

Радослав Бимбалов с актуален коментар относно жеста на Валери Симеонов към протестиращите ресторантьори: 

"Зам-председател на парламента поздрави протестиращите под прозореца му с размахан среден пръст. Явно се е вживял в ролята си на циничен мини-цезар, затънал в киселата самотна мътилка на собствената си злоба.

Да, малко е смешен. Защото той всъщност дори не е средният пръст на властта. Той е кутрето с нарочно неподрязан дълъг нокът - оставен да остъргва мръсните сополи на една противна клика, която се гаври с нас без задръжки.

Предлагам да не хабим гнева си за този израстък. Време е да се разгневим на себе си. Защото виновните това гнусно кутре да стои на онзи прозорец сме ние.

Идват избори. Имаме по два средни пръста. Време е да ги размахаме."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари