Русенските огнеборци махат надвиснала ламарина от покрив на училище

1
През изминалото денонощие дежурните екипи са излизали 5 пъти по сигнали за произшествия и инциденти
През изминалото денонощие дежурните екипи са излизали 5 пъти по сигнали за произшествия и инциденти Снимка: БГНЕС, архив

Между 10:09 и 10:50 часа служители на Първа РСПБЗН са пратени на сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер. Произшествието е възникнало на ул. "Славянска". Горенето е ликвидирано на площ около 1 m2, без материални загуби

В 10:24 часа екип от ССОД - Русе със специализиран автомобил е реагирал на сигнал за надвиснали опасни предмети на адрес на ул. Доростол в Русе - помощна сграда на професионалнага гимназия по механотехника. Екипът с помощта на автовишка отстрани надвиснала ламаринена обшивка от покрива на сградата.

В 14:26 часа екип от ССОД - Русе е реагирал на искане за съдействие, във връзка със засечен източник на йонизиращо лъчение на ГКПП „Дунав мост“ от тежкотоварен автомобил. Екипът е направил съответните измервания.

Между 20:27 и 21:05 часа служители на РСПБЗН-Бяла са реагирали на сигнал за възникнало ПТП с ТИР на главен път I-5 / Русе – В.Търново, в района на Бяла. На място се установява, че товарният автомобил е самокатастрофирал, като се е преобърнал в крайпътна канавка. Водачът сам е излязъл от превозното средство и е без сериозни наранявания. Екипът е обезопасил автомобила и местопроизшествието.

Сигнал за паднало дърво върху пътно платно са отработили служители на ССОД - Русе, между 00:35 и 01:25 часа тази нощ. Произшествието е било на главен път I-5 / Русе – В.Търново, в района на разклона за село Мечка. Екипът е отстранил дървото и е разчистил пътното платно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари