Опасни ламарини и пожари вдигнаха огнеборците в Русе на крак

0
Пет излизания са имали пожарникарите през последните 24 часа
Пет излизания са имали пожарникарите през последните 24 часа Снимка: Dunavmost, архив

5 сигнала са отработили екипите на пожарната за изминалото денонощие

 Вчера сутринта пожарникари от Първа РСПБЗН, първо са били пратени да загасят запалване в коминно тяло на жилищен блок в „Чародейка, след което от там са пренасочени да отстранят опасно надвиснала ламарина в бл. „Пушкин“ в Русе. Двата случая са се разминали без пострадали и нанесени щети. Преди обед, екип от ССОД е оказал съдействие с измервателна техника на ГКПП „Дунав мост“, като в по-късния следобед, екип от сектора отново е посетил контролния пункт за измерване със специализираната техника на преминаващи товарни превози. От 19:20 до 20:37 ч., служители от Втора РСПБЗН – Русе са работили на адрес на ул. Тича, където е имало запалване на сажди в коминно тяло във вход на жилищен блок „Камчия“. Установило се е, че горят натрупани сажди, като са били нанесени щети по мазилката на коминно тяло в едното от жилищата във входа. Екипът е потушил запалването.

Тази сутрин в 07:02 часа два екипа на Първа РСПБЗН са пратени на сигнал за горяща газова бутилка в заведение на ул. "Мария Луиза" в Русе. По думите на жена, работеща в заведението, след като влязла била запалила газова печка за отопление, при което възникнало горене около редуцир - вентила на бутилката. Жената е направила опит да я изнесе извън заведението, но не е успяла. Няма пострадали хора при инцидента, но са нанесени щети на заведението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари