Русенец: Нито една улица в Русе не е годна за шофиране, за какво да плащам данъци?!

11

Йордан Стоянов от Русе публикува гневен коментар във фейсбук групата "Русе"

Мъжът недоволства от лошото състояние на уличната инфраструктура в града. Публикуваме поста му без редакторска намеса:

"Нито една... НИТО ЕДНА улица в Русе е годна за шофиране.. Включвам и новите закърпени участъци НАВСЯКЪДЕ които са с 5 см. по високи или ниски от съединението със стария асфалт...минаваш отгоре и пружината скача през калника.... Слушайте! Тва е позор, тва е смях, пародия! Данъци на какво основание искате? Преди нямаше трева в градинките, сега има МНОГО заради дъждове, АМИ АЙДЕ ОКОСЕТЕ Я ДЕ!

Улиците са под всякаква критика, алеите, велоалеите които са ПЪЛНА ПАРОДИЯ, вие ВИЕ, КАКВО СИ МИСЛИТЕ В ТОВА КМЕТСТВО? Любимия ми Русе го превърнахте в ПЪЛНА КОЧИНА, нито един, НИТО ЕДИН ремонт не е направен от хора които знаят какво правят... ЗАЩО ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ? ЗА КАКВО? ЗА КАКВО? ДАНЪЦИТЕ - ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СИ ПЛАЩАШ ЗА ДА ЖИВЕЕШ В ЕДНО ЦИВИЛИЗОВАНО ОБЩЕСТВО И НОРМАЛНА СРЕДА, къде е тая среда бе? Всичко е една помия! Вие сте за смях в това кметство! Смешни сте! Долапите... Кой ги нае тия смешници и да копаят? Всички кръпки в Русе .. Кой ги прави бе, ужас пълен... ЗА КАКВО ДА ВИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ? НАИСТИНА НЕ РАЗБИРАМ..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    32
    русенец
    Другарки и другари, имам предчувствие, че хубавото тепърва предстои. Качеството на извършването на строително-монтажните работи със сигурност е точно толкова високо, каквото е и на самите влагани материали. Обичайна практика е когато работиш в строителството, да купуваш евтини материали, да подправяш фактурите и да ги калкулираш като скъпи и качествени. Та, имам усещането, че до 1 година ще започнат пробиви , а Малката Виена ще се превърне в Малката Венеция. За справка - водопроводите към Шумен, към Перник, към Свищов. Дано не съм прав, но пък от друга страна какво лошо има да ходиш на работа с джонка или гондола?:)
  • 2
    31
    alvin
    Никой не може да ме убеди, че средствата, отпуснати по Европейска програма покриват само половината участък от пътя (нарязания), а не цялото платно. Не съм виждал в Европа да се правят такива ремонти и вместо да се възстанови цялото платно, да се кърпи на парче. Никакъв контол от страна на общината... никакъв....макар да носи отговарност за стопанисването на общинските пътища.
  • 9
    30
    Локи
    Центърът прилича на управлението. Дупка до дупка .И гербаджиите да мълчат. И те да същите.
  • 19
    29
    Тео
    На оръжие братя! Действие трябва не приказки и постове...
  • 25
    28

    Прав е човека! Пълен боклук е този кмет абсолютно нищо не става.Народа сутрин ще се изпобием Пенчо честно такъв тъпанар като теб не е имало досега.(БОКЛУК)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари