Пейзажи от русенските улици в 21 век

0

Русенци масово изказват недоволството си от състоянието на уличната мрежа в града

Ежедневно в социалните мрежи се публикуват снимки на разкопаните улични платна и непроходими тротоари. Хората са гневни, че със седмици не могат да се придвижват нормално до дома си или до работното си място. Според русенци за лошото състояние на инфраструктурата са виновни не само фирмите, работещи по мащабния ВиК проект, но и общинските служители, които с месеци не асфалтират опасни дупки.

Сигналите са от почти всички квартали, като най-зле са улиците в Средна кула и Долапите. Там хората се придвижват с калцуни когато завали дъжд, защото калта става повсеместна. 

От Община Русе заявиха преди дни, че безразборното разкопаване на града трябвало да спре. Но снимките на русенци опровергават заканите на администрацията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    русенец
    Долапите и Кулата ли? Там някъде не се ли подвизава в момента бившия кумунярски кмет Идиотоф? Що не направи нещо там по партийна линия? Ааа, забравих, че e изключително некадърен, а Менчо Микрофона го интересуват само дащните общинарки и сбирките на червените пенсионерки!
  • 3
    6
    daskal
    Те така и ще си останат тези улици. Задачата на ВиК не е да ги оправи, а да си положи тръбите. После ще позамажат дупките си с асфалтец и ще си вдигнат чукалата. Помнете ми думата.
  • 6
    5
    Русчуклия
    Комунисти ви управляват. Какво сте се разревали, сами си ги избрахте!
  • 17
    4
    Mall Rousse
    ОЧАКВАЙТЕ "Пейзажи от русенските улици в 22 век" Официални спонсори ВИК Топлофикация Общински съвет Русе Областна администраци Русе СКОРО В КИНАТА
  • 12
    3
    мхм
    закрили са кметсвото, оня там мисли с долната си глава, и не го еве за града грам, да му се изтропам на квадратната празна кратуна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари