РИК - Русе посреща бъдещи депутати с капещ таван

3
Членовете на комисията подложиха кошчета под купчуците
Членовете на комисията подложиха кошчета под купчуците Видео: Русе Медиа

Членовете на комисията подложиха кошчета под купчуците

Залата на Районната избирателна комисия в Русе протече.

След снощните продължителни дъждове тази сутрин таванът в помещението, където се намира РИК - Русе, прокапа на няколко места, информира Русе Медиа.

Наложи се в началото на работния ден членовете на комисията да вземат спешни мерки – да подложат под капчуците в стаята кошчета за отпадъци с найлонови торбички.

Въпреки че дъждът е спрял, все още вътре капе и се налага в последния ден от регистрацията на листите за депутати членовете на комисията да посрещат политиците по този нестандартен начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Пепи Секса
    Вий си пишете, я си чукам в кабинета. Вечер чукам с новата съпруга. Старата я забравих бързо. Новата е, като прахосмукукачка,, изсмукваща сосовете от където си насочи прахосмучката. сВазиленке скъпа:обичам те.
  • 3
    3
    Екоактивистка
    Няма да обиждате мъжа ми ей. Пепи фърля на 2 метра кът са празни. Демонстрирано и пред жена му,.......бившата, в кабинета.
  • 3
    2
    КМЕТИСИМО
    Кмета ходи до тоалетна на горния етаж и за това така се получава, гръмнал е по голяма нужда и е запушил канализацията, няма отпушване това нещо. Щели да викат оцелелите от Чернобил да видят дали могат да отпушат кенефа, че от толкова токсични фекалии не дават много дни живот.
  • 5
    1
    Rusenec
    Е,Ънътоли Областното що не отиде сега да се снима как подсушава с кърпи и леген и държи печатите на чело 😂😂😂Супер реклама ша бъди, действайте!Ооо, забравих, той се подмазва на кметовете😂!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари