ГЕРБ - Русе се явява с 14 кандидати за депутати на предстоящите избори

0
Листата е оглавена от Десислава Атанасова
Листата е оглавена от Десислава Атанасова

Листата е оглавена от Десислава Атанасова

Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира пълна листа от 14 кандидат-депутати в Русенско - с водач Десислава Атанасова, за предстоящите парламентарни избори на 2 април тази година. Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в Русе Милена Хинкова, предаде БТА.

Съставът на листата е:

1. Десислава Атанасова

2. Георги Кръстев

3. Богдан Донев

4. Михаил Илиев

5. Драгомир Драганов

6. Иван Иванов

7. Росица Кръстева

8. Орлин Дяков

9. Мария Варамезова

10. Евгени Игнатов

11. Радомир Хараланов

12. Мирослав Залев

13. Екатерина Иванова

14. Емил Кьостебеков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    BB
    Всички кандидати са свързани с гр. Бяла. Явно там "редят" листите.
  • 6
    4
    До: ВолфРамОвата жичка
    А тази умна и красива чакала го да се върне от Софето, милата остана излъгана. Нашия оплодител си е оплождал в София куцо и сакато, импексовици и миришещи дески, че да стигне до месното ниво на висши екосексактивиски. А дали свирките от ЕКОдървета са влажни и свирещи в ДО МАЖОР само селянката, която ги прай може да каже.
  • -2
    3
    Волф
    До Мнение: И затова решихте да натресете недоразумението Милков? Сега по-щастлив ли си от живота? Или само защото не е Герб е ок за теб?
  • 17
    2
    Мнение
    Гласуваш за тези получаваш нищо. За толкова години във властта, Русе и русенци нищо добро и хубаво не видяха от тази партия и от депутатите избрани от Русе. Далавери на кмета Стоилов. Мръсен въздух. Рекетиран местен бизнес( Нунев ). Изолация от към пътни връзки. Даже последно не подкрепиха такса мост да остане за русенци. Не по приказките и обещанията, а по делата съдете и избирайте.
  • -8
    1
    Най-готина е Десито
    другитеса събрани от кол и въже. Десито беше написала Нова КОНСТИТУЦИЯ ! Защо многознайната Ива Митева не написа КОНСТИТУЦИЯ. За това трябва ум и й.юридически познания. Наистина можеше да попита Слави Трифонов , но той бил зает , пишел нова песен за Македония.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари