Речта на Зеленски в Мюнхен изложи цялото лицемерие на ЕС

1
Зеленски заяви, че продават сигурността си за да получат достъп до енергия и ресурсите на Русия, което им излиза през носа
Зеленски заяви, че продават сигурността си за да получат достъп до енергия и ресурсите на Русия, което им излиза през носа Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ако Байдън е обещал самит на Путин по Украйна /идеята е на Макрон/ може и да се разминем с война, защото това ще даде формулата за спасяване на лицето на руския президент

Проблемът е, че този самит не може да произведе желания от Путин резултат. И отново ще се върнем на квадратче А1. Но със сигурност ще му спечели време да манипулира и използва петата си колона сред лидерите на западния свят- шрьодеровците. А те никак не са малко.

Речта на Зеленски в Мюнхен изложи цялото лицемерие на което ЕС е способен. Той им казва, че продават сигурността си за да получат достъп до енергия и ресурсите на Русия, което им излиза през носа, Борел му казва, че на-много пари са дали на Украйна - милиарди евро.

Борел определено е символ на двуличието в ЕС политика, не вижда или не смята, както дава на Русия, и си мисли, че тези милиарди на Украйна са достатъчни, без да смята какво вземат от Украйна с Турски и Северен поток, какво дават на Германия, което вземат от Украйна. Зеленски му го каза - да каже на тези убити украинци и техните семейства дори цифрата е убийствена за споменаване, представете си колко гробове са 13 000 души !?!

И след това цинизма на Борел колко много пари са дали на Украйна. И Германия която печели от конфликта предоставя невероятната помощ от 5 000 каски.!?!

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Mmm,da
    И после - защо Вова Путин щял да ги бие? Ами, да ги бие, що търсят там да се фръцкат и да препикават прага на дома му. Вряскат като ощипани в гей-градинка.
  • 12
    1
    Алоу, редакторке Звездомирке
    Какво е "самит"? Защо се подиграваш с прекрасния ни български език?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари