Калин Янакиев: Путин държи ключовете за ада

0
"В момента Русия граничи с ада в най-буквалния смисъл на думата, тъй като ключовете за ада и ядреното оръжие, са в ръцете на този психопатичен политик”, заяви проф. Янакиев
"В момента Русия граничи с ада в най-буквалния смисъл на думата, тъй като ключовете за ада и ядреното оръжие, са в ръцете на този психопатичен политик”, заяви проф. Янакиев Видео: NOVA

По думите му Путин е заплашил света с ядрено оръжие и война с тотално унищожение

Светът е срещу Путин, Путин е срещу света. Той се позиционира по този начин. Навремето малцината образовани русофили в България обичаха да произнасят една фраза на Райнер Мария Рилке „Русия граници с Бога”. В момента Русия граничи с ада в най-буквалния смисъл на думата, тъй като ключовете за ада и ядреното оръжие, са в ръцете на този психопатичен политик”. Това заяви проф. Калин Янакиев в студиото на „Здравей, България” по NOVA

По думите му Путин е заплашил света с ядрено оръжие и война с тотално унищожение. „От друга страна, пак той обича да произнася фразата, която неговите първенци повтарят: „Защо ни е света, ако Русия я няма в него?”. Никой не се готви да унищожи Русия, но тази фраза иска да каже, че няма нужда да има свят, ако Русия не доминира в него”, добави той.

„Това е политическа психопатия, която се ръководи от този човек. Ние сме в уникална ситуация, нещата не се повтарят. Намираме се на прага на ада и ключовете за него държи този психопат, наречен Путин”, коментира Янакиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    TOz
    Тоз' лешояд като какъв говори от името на един или друг, адвокат ли е, доктор ли е, преводач ли е или обикновен параноик.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари