Развалените зъби убиват мъжката ерекция

1
специалисти са стигнали до извода, че проблемите с ерекцията възникват от… кариес
специалисти са стигнали до извода, че проблемите с ерекцията възникват от… кариес

Китайски специалисти са стигнали до извода, че проблемите с ерекцията възникват от… кариес.

Това е доказано след експеримент с лабораторни мишки. В частност, сексуалните разстройства са характерни за пациенти, страдащи от периодонтит. Това е усложнена форма на кариес, който предизвиква болка и разрушаване на зъба. Периодонтитът се развива след нисък имунитет и силна инфекция. Пациентът има непрекъсната болка, която се засилва през нощта, както и при дъвченето на по-твърда храна. Острият периодонтит е с гноен характер и е твърде болезнен.

Освен експерименталните данни, учените са прибавили и резултатите от анкета сред няколко хиляди мъже.

Има специалисти, които не се съгласяват с резултатите от изследванията, защото не виждат връзка между фактите. Те твърдят, че периодонтита е провокиран от възпаление, което влияе отрицателно на ерекцията.

Със сигурност, преди да е била измислена виаграта, мъжете са получавали от природата допълнителна сила за своята потентност. Ето кои са тези вкусни и ефикасни храни и напитки, които помагат за безпрепятствени приключения под завивките с любимия човек.

При мъжката част от човечеството хмелът в пивото може да докара импотентност, категорични са специалисти. Газираната нискоалкохолна напитка е ефективен лек при менопауза и срещу безсъние заради високото съдържание на фитоестрогени. Тези съединения, които представляват аналог на женските полови хормони, причиняват проблеми с ерекцията при силния пол.

Изследователи от Университета в Тексас установили, че мъжете, чието дневно потребление на  кофеин е между 85-170 мг (от 1 до максимум 2 чаши кафе) са с около 42% по-малко изложени на риска от еректилна дисфункция, отколкото мъжете, които ежедневно консумират само между до 7 мг кофеин. Освен това при мъжете, които консумират твърде много кофеин (повече от 170-303 мг – или около 3-4 чаши), рискът от проблеми с ерекцията намалява с 39%.

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари