Разчистват опасни и паднали клони в Русе

1
Движението е затруднено по тези улици и булеварди
Движението е затруднено по тези улици и булеварди Видео: Русе Медиа

Силният вятър затрудни движението на автомобили по улиците, тъй като на много места в Русе имаше паднали клони по пътното платно на улиците

В отстраняването им се включиха екипи на полицията, които сутринта разчистваха бул. “Липник“, информира Русе Медиа.

Поривите предизвикаха отчупване на голям клон на дърво по ул.“Плиска“, който опасно бе надвиснал над една от тентите на заведение в района. За късмет огромният клон се е подпрял в съседни дървета и това е попречило да се стовари върху преместваемата конструкция.

Подаден е бил сигнал на тел.112 и на място са изпратени пожарникари с вишка и моторни триони, които да го отстранят, без да се повреди тентата. Движението по ул.“Плиска“ преди кръстовището с ул.“Янтра“ бе затруднено, тъй като част от трите ленти бяха заети от техниката.

Имаше и инциденти с необезопасени саксии от тераси на жилищни блокове, които бяха съборени от вятъра и се стовариха на сантиметри от преминаващи отдолу хора. За късмет нямаше пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари