Работник спаси котка от боклука секунди преди да стане твърде късно

1
Мъжът съвсем случайно хванал тежък пакет без да подозира какво има вътре
Мъжът съвсем случайно хванал тежък пакет без да подозира какво има вътре Видео: bTV

Мъжът съвсем случайно хванал тежък пакет без да подозира какво има вътре

Истинско коледно чудо сполетя котка в Русия! Работник в завод за боклук в руския град Уляновск случайно спаси животното секунди преди то да попадне в машината за преработка на отпадъците, пише bTV.

Видеото от случката беше споделено в социалните мрежи. На кадрите се виждат работници на поточна линия, които ръчно сортират боклука, като по-голямата част от него продължава към машината.

Единият от работниците хваща запечатан бял пакет, запътил се към пеща, и го отваря. За негова изненада от торбата се показва главата на животното.

Котката е добре хранена, чиста и гледана. Очевидно е, че доскоро е била домашна“, коментира Игор Перфилиев, директор на компанията, цитиран от световните агенции.

Оказва се, че в рамките на само два месеца това е третият случай, в който работници намират животни, изхвърлени на боклука.

Що се до котката, от компанията уверяват, че се грижат добре за нея. Оттам призовават стопаните да бъдат отговорни и да търсят нов дом за любимците си, ако повече не желаят да се грижат за тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари