Пред парламента чакат Слави Трифонов

1
В момента на мястото има журналисти, които го чакат
В момента на мястото има журналисти, които го чакат Снимка: Дневник / Аделина Стоянова

От няколко дни в социалните мрежи циркулира информация, че днес от 13:00 ч. пред сградата на Народното събрание ще дойде Слави Трифонов, за да си потърси гражданските права.

Макар че официално съобщение в сайта на "Шоуто на Слави" няма, от информация на Гражданско движение ДНЕС, което работеше активно за провеждането на референдума преди време, разпространиха новината в сайта си за евентуалния протест на Слави, предаде actualno.com.

В интернет вече се разпространява и призив за подкрепа от страна на граждани. Припомняме, че на 30 януари Слави Трифонов изпрати отворено писмо до политиците, в което им даде две седмици срок да започнат сериозна работа по решенията от референдума и два месеца да ги облекат в закони. На 27 март - ден след предсрочните парламентарни избори - Слави отново се обърна към новоизбраните депутати със срокове.

Периодът от 2 седмици очевидно изтича днес, 4 май. В писмото си от 27 март обаче Слави изрично уточнява следното: Давам на новия парламент две седмици от свикването му да започне конкретна работа по приемането на решенията на народа от референдума. Ако за две седмици вие не започнете работа по този въпрос, в началото на третата седмица аз ще дойда пред сградата на Народното събрание, за да си потърся гражданските права".

Все пак в момента на мястото има журналисти, които го чакат. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари