ПП сезира ДАНС за престъпление срещу националната сигурност на България

0
Според партията ТЕЦ Варна не е платил на "Булгаргаз" доставени количества газ за 37 милиона лева
Според партията ТЕЦ Варна не е платил на "Булгаргаз" доставени количества газ за 37 милиона лева

Според партията ТЕЦ Варна не е платил на "Булгаргаз" доставени количества газ за 37 милиона лева

"Продължаваме промяната" обяви, че е сезирала ДАНС за възможно престъпно деяние срещу енергийната и националната сигурност на България, предава БНР.

Според партията в периода януари - април 2022 г. по договора на обществения газов доставчик "Булгаргаз" с ТЕЦ Варна за доставка на природен газ, подписан по време на управлението на ГЕРБ, ТЕЦ Варна не е платил доставените количества на стойност над 37 милиона лева.

Ръководството на "Булгаргаз", назначено от кабината "Петков", предприе правни действия срещу длъжника, посочват от "Продължаваме промяната" като обвиняват сегашния изпълнителен директор на дружеството в бездействие по случая, с което потенциално е нанесъл вреди на националния интерес, евентуално в полза на ТЕЦ Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари