ПП подадоха сигнал до ДАНС за задълженията на ТЕЦ - Варна към "Булгаргаз"

0
Необяснимо е защо от "Булгаргаз " не защитават интересите си в съда, смятат от партията
Необяснимо е защо от "Булгаргаз " не защитават интересите си в съда, смятат от партията Снимка: БНР

Необяснимо е защо от "Булгаргаз " не защитават интересите си в съда, смятат от партията

Сигнал до ДАНС са подали от партия "Продължаваме промяната" по повод потенциална небрежност от страна на "Булгаргаз" и задълженията на ТЕЦ - Варна към дружеството. Това съобщи във Варна депутатът от партията Даниел Лорер, предаде БНР.

"Новото ръководство вече не се явява в съда, не се явява и ТЕЦ - Варна. ТЕЦ - Варна не съдейства с информация, не помага нито за експертизата, която междувременно е назначена. Но по-интересното е, че съдът казва на "Булгаргаз", че щом не се явява ответникът, вие можете да искате неприсъствено решаване на делото, което е много по-бързо и държавата в лицето на "Булгаргаз" може много по-бързо да си прибере средствата, тъй като по тези дела няма обжалване", посочи Лорер:

По думите му, сега делото ще се гледа под общ ред и "още година-две "Булгаргаз" няма все така да си събира парите от ТЕЦ - Варна".

"Това е по същество сигналът, с който сме запознали ДАНС и се надявам те да достигнат до някакво решение", каза Лорер:

Даниел Лорер и колегите му Благомир Коцев, Антон Тонев, Кирил Симеонов и Емил Ефендулов посочиха, че е необяснимо защо от "Булгаргаз " не защитават интересите си в съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари