Пожарникари на помощ след бурята в Русе

0
Огнеборците са излизали над 10 пъти по сигнали за помощ и съдействие при отстраняване на щетите от разразилата се буря в региона
Огнеборците са излизали над 10 пъти по сигнали за помощ и съдействие при отстраняване на щетите от разразилата се буря в региона

През изминалото денонощие (4/5 септември 2017 г.) екипите на РДПБЗН - Русе са излизали над 10 пъти по сигнали за помощ и съдействие при отстраняване на щетите от разразилата се буря в региона.

В нощта на 3 срещу 4 септември за времето от 23:13 до 00:50 часа екип от Втора РСПБЗН - Русе е бил изпратен в гр. Русе до бл. Байкал за отстраняване на паднало дърво на пътното платно. Платното е било освободено.                        

За времето от 01:24 до 02:00 часа екип на Втора РСПБЗН - Русе е реагирал на сигнал за отстраняване на увиснала ламарина от покрива на  бл. Потсдам - 2 в Русе.

Същата нощ екип на РСПБЗН - Бяла  в продължение на над 6 часа до към 04:00 часа е работил за премахване на паднали дървета по пътните артерии - на главен път I-3, главен път I-51, главен път I-5 и пътя III-501.

За времето от 22:45 до 04:15  часа автомобил  от сектор СОД – Русе е бил изпратен на  пътя за с. Басарбово и на главен път Русе –Варна  за отстраняване на паднали  дървета на пътните платна.

За времето от 06:38 до 07:30 часа екип на Втора РСПБЗН - Русе е изпратен в гр. Русе до бл. „Биковски“ и след това до бл. „Огражден“  за отстраняване на паднали  дървета на пътните платна.

От 08:50 до 13:00  часа служители на ССОД – Русе  са били в с. Нисово, където са премахвали паднало дърво върху къща. След това от 13:25 до 15:00  часа, заедно с колегите си от Втора РСПБЗН-Русе, са изпратени в русенския квартал ”Родина” на ул. Яворов за отстраняване на паднали дървета върху лек автомобил.

От 17:55 до 19:00 часа екип на ССОД – Русе е изпратен на ул. Захари Стоянов в  ЦДГ ”Здравец” за третиране на гнездо с оси на дърво.

За времето от 19:05 до 20:08 часа екип на Втора РСПБЗН - Русе  е работил на алея Ален Мак в Русе, където са отстранявали паднало дърво на пътното платно. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари