Пожар в контейнер вдигна на крак огнеборците в Русе

0
Инцидентът се е случил на булевард „Гоце Делчев“
Инцидентът се е случил на булевард „Гоце Делчев“ Снимка: Dunavmost / архив

Инцидентът се е случил на булевард „Гоце Делчев“

Пожарна безопасност и защита на населението - два пожара са наложили намесата на огнеборците през изминалото денонощие. На 28 декември, за времето от 12:07 до 14:00 ч., екип от РСПБЗН - Две Могили е работил по гасенето на пожар, възникнал в стопанска постройка в двор на къща. Произшествието станало на адрес в гр. Две могили. Горенето е ликвидирано на площ около 30 кв. м. При инцидента не са пострадали хора. Спасени са домашни животни и не е допуснато развитие на пожара към намиращи се в близост други постройки. Като причина се посочва късо съединение.

В 21:54 часа снощи екип от Първа РСПБЗН е бил изпратен на адрес на бул. „Гоце Делчев“ в Русе, след сигнал за запалване в метален контейнер за смет. Горенето е ликвидирано на площ около един квадратен метър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Тъпунгери, сър!
    Изхвърлят в контейнера горещата пепел с неизгаснали въглени от печките си. Тогава пластмасовите торби с отпадъците пламват. Колко трябва да си тъпоглав!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари