Четири сигнала за паднали дървета по пътищата в Русенско

1
Дърветата са паднали вследствие на вчерашната лятна буря
Дърветата са паднали вследствие на вчерашната лятна буря

Дърветата са паднали вследствие на вчерашната лятна буря

Между 21:40 и 23:35 часа екип на РСПБЗН - Ветово е изпратен на сигнал за паднало дърво на пътя между гр. Ветово и гр. Сеново. Екипът е отстранил въпросното дърво, след което е бил пренасочен на още един сигнал за паднало дърво на главния път Русе - Варна, преди моста на с. Писанец.

За времето от 23:53 до 00:15 часа служители на РСПБЗН - Сливо поле също са работили по отстраняване на паднали дървета по пътя между гр. Русе и гр. Сливо поле, а от 01:56 до 02:45 часа екип на РСПБЗН - Бяла е премахнал паднало дърво на главен път I -5 / Русе - В. Търново, на разклона за гр. Борово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Bbb bb
    Ggggg
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари