Подменят пет основни алеи в Парка на Възрожденците в Русе

3
Пенчо Милков публикува седмичния отчет на общината
Пенчо Милков публикува седмичния отчет на общината Снимка: Община Русе

Пенчо Милков публикува седмичния отчет на общината

"Още едно междублоково пространство в Русе е напълно обновено", заяви кметът в официалния си Facebook профил. През седмицата бригадите продължиха работата си в кв. "Здравец Север" 2 и положиха нова асфалтова настилка при бл. Лайпциг. За асфалтиране се подготвя и последният неремонтиран участък от ул. „Едуард Винтер“ до кръстовището с ул. „инж. Бъркли", става ясно още от отчета за свършеното през седмицата. 

Ремонтирано е дворното пространство в ДГ „Зора“, а на покрива на сградата на Детска ясла 9 са изградени соларни панели. В помещенията са монтирани нови отоплителни тръби и тела.

Общината е въвела в експлоатация още два 2 паркомата, произведени от русенска фирма. Те ще обслужват зоните за платено паркиране по ул. "Хан Крум" и ул. "Константин Иречек". Приемат плащания с карта и в брой и имат ясни инструкции за ползване.

По ул. "Петрохан", в участъка от ул. "Тича" до ул. "Околчица" е изградено ново LED осветление върху скоро подменените стълбове.

Завършена е подготовката за полагане на нова настилка на 5 основни алеи в Парка на възрожденците. Екипите действат с пълна сила, за да придобие мястото европейски вид, се казва в публикацията на Милков.

Редовният седмичен отчет на общината може да намерите на тази страница - https://bit.ly/otchet7-11_22

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Най Юрий
    Браво Другарю кмет!Ти изуми света!
  • 2
    6
    Алекс
    Те да вземат да сложат осветление...
  • 5
    5
    Къдрокосата
    И аз те обичам Бенчо.
  • 6
    4
    Щастлив
    Равносметка за идтеклата седмица - два сменени носача, ляв вътрешен и външен накрайник, реглаж... всичко малко над 500 лв. Благодаря ти, Пенчо! Обичам те доста.
  • 6
    3
    Ytrep
    Защо само в този парк? А в парка на младежта кога? Алеите вече нямат и камък, а направо са кал! До кога? Да не говорим колко дупки и ями има. Това просто не е парк!!! Само името.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари