Пенчо Милков награди победителите в турнира по бодибилдинг и фитнес

1

Русе бе домакин на първия кръг от Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес

Днес в град Русе се проведе оспорвано състезание по бодибилдинг и фитнес. Турнирът, носещ името на Купата на кмета на община Русе, е първи кръг от Държавното първенство за 2024 г.

На атрактивното спортно събитие, състояло се в зала „Дунав“, се събраха множество участници от цялата страна. Организатор на турнира е Българската бодибилдинг и фитнес федерация, начело с председателя си Иван Тодоров, който е и председател на Сдружение „Спортен клуб – Трисет“.

След оспорвана надпревара, журито определи победителите. При жените първото място грабна Зорница Симеонова, а при мъжете – Алекс Алексиев.

Кметът на община Русе, г-н Пенчо Милков, лично връчи купите на шампионите. Той поздрави всички участници за добрата им подготовка и им пожела още много спортни успехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Читател
    А вие случайно да знаете, че има различни категории и при жените и при мъжете , има и девойки и младежи..победителите не са само 2ма...във всяка категория има победител..преди да публикувате нещо се информирайте повече. Имаше доста участници,които заслужават, включително и такива от Русе :)
  • 7
    3
    Жалка картинка
    Не се пъчи и снимай край мускулести жени и мъже, а погледни в какво жалко състояние са тротоарите и улиците в града и мръсотията по тях. Изглеждаш като лилипут.
  • 12
    2
    Иван
    Пенчо с възбуден бастун се заглежда в културистките.
  • 12
    1
    Аууу
    Абе Пънчи, ти изглеждаш като мишок и недоразвит индивид край тези жени, а за мъжете да ме говорим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари