Монтират 14 нови пейки с релефна мозайка в Парка на възрожденците

1
Това става ясно от отчета на Община Русе за седмицата
Това става ясно от отчета на Община Русе за седмицата Снимка: Община Русе

Това става ясно от отчета на Община Русе за седмицата

През отминаващата седмица общинските екипи работиха по завършване на подготовката преди полагане на нова асфалтова настилка на ул. „Голям Богдан“ - в участъка от кръстовището с ул. „Сърнена гора“ до кръстовището с ул. „Сакар планина“, става ясно от отчета на Община Русе.

Продължава подготовката за полагане на нова настилка на тротоара и обособената зона за паркиране на ул. „Сакар планина“ - в участъка между кръстовищата с ул. „Голям Богдан“ и ул. „Лозен планина“, източно от бл. „Вежен“.

Монтирани са 14 нови пейки с релефна мозайка по алеите в Парка на възрожденците и се полага се бетонова настилка по алеите в пространството, западно от бл. „212“ в кв. „Чародейка – Юг“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Скоро парк няма да има
    След стартиралата строително-ремонтна дейност (скейтър парк в зелените площи и обновяване на басейните), която се точи години без изглед за финал, Джурасик парк и Търлата ще досъсипят нашия парк...Сухи дървета и храсти стърчат и по централните алеи - няма кой да ги отреже, да засади нови...Трагедия. Поне направеното от деди и бащи не можем да съхраним, камо ли да доразвием...Ех Пунчо, Пунчо...нещастник такъв, че се и хвалиш - нали имаме очи и памет?!
  • 9
    2
    Славена
    В Парка на младежта пейките нито се боядисват, нито се подменят счупените дъски, а нови пейки изобщо не се монтират. Къде са кметските наместници, работниците, комуналните какво вършат? И тревата не се коси.
  • 10
    1
    Само там ли?
    А в градинката на Американското пазарче някоя пейка в повече, кога? Щото сега я има девет-десет, я не, две от които забити на гърба на бараките, на други две отмарят клошари с всичката си мръсотия, и какво остава? Да направим дарение на Общината за някоя и друга пейка, а?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари