Пламен Нунев: Предстои значително увеличение на учителските заплати

0
Нунев изрази съжаление че през изминалата сесия не е постигнато на високо ниво съгласие по отношение на модернизацията на българската армия
Нунев изрази съжаление че през изминалата сесия не е постигнато на високо ниво съгласие по отношение на модернизацията на българската армия

„През новата сесия на парламента предстои приемането на Закона за новия бюджет. Това ще очертае политическата рамка за 2020 година. Основните приоритети в него ще бъдат образование, отбрана, сигурност и най-важното икономически растеж, който да гарантира чувствително увеличаване на доходите на българските граждани“.

Това заяви народният представител от ПП ГЕРБ Пламен Нунев в интервю за Дарик радио.

По думите му предстои значително увеличение на учителските заплати. Нунев изрази съжаление че през изминалата сесия не е постигнато на високо ниво съгласие по отношение на модернизацията на българската армия.

„Всичко, което бяхме поели като ангажимент по превъоръжаването с нашите коалиционни партньори, стана факт, но можеше и консенсуса да бъде по-голям. Важното е, че всичко, което беше пренебрегвано през последните 30 години по превъоръжаването на българската армия вече е факт“, добави Нунев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари