Папагал "натопи" собственика си за изневяра

0
Папагал се пошегува със стопанката си, че съпругът й прави секс с домашната помощничка / Снимката е илюстративна
Папагал се пошегува със стопанката си, че съпругът й прави секс с домашната помощничка / Снимката е илюстративна Снимка: lapichki.com

Папагал се пошегува със стопанката си, че съпругът й прави секс с домашната помощничка.

Жената се ядосала много и веднага подала сигнал в полицията в Кувейт, като настояла неверният мъж да бъде привлечен като обвиняем заради изневяра.

Историята, която много прилича на виц, станала в Кувейт. Местна жителка забелязала, че папагалът й издава странни звуци и произнася фрази, които по-рано никога не е споменавал. Тя се заслушала и установила, че птицата произнася любовни фрази, отправени към домашната помощница. Най-страшното било, че папагалът говорел с гласа на съпруга й.

Жената веднага направила извод, че папагалът е станал свидетел на изневяра, а съпругът й е правил секс с любовницата си - жената, която често посещавала дома, за да почиства. 

Така птицата потвърдила съмнения на жената, че съпругът й изневерява, но до този момент не е имала доказателства. Чувайки бръщолевенето на папагала, тя решила, че вече всичко е ясно и веднага подала молба в полицията неверникът да бъде призован по обвинение за изневяра. Тя настояла освен това да бъде наказан с цялата строгост на закона. В Кувейт съпружеската изневяра се счита за престъпление. 

Но на мъжа му провървяло - съдията не приел показанията на папагала за доказателство. В края на краищата птицата е могла да чуе подобни думи и от телевизора.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари