Окръжният съд в Русе потвърди мярката за неотклонение на Венци Чикагото

1
Венцислав Ангелов остава за постоянно в ареста заради нападение на лекар от с. Ново село
Венцислав Ангелов остава за постоянно в ареста заради нападение на лекар от с. Ново село Снимка: youtube

Разследването по случая продължава

На втора инстанция Окръжният съд в Русе потвърди постоянното задържане под стража на на Венцислав Ангелов - Чикагото за нападението над лекаря от Ново селонаучихме от БРЯГ

Делото за мярката на обвиняемия за хулиганство отличаващо се с изключителна дързост и при условията на опасен рецидив, бе съпроводено от шумна подкрепа пред залата от сподвижници на Ангелов.

На 20 януари на първа инстанция Районният съд в Русе остави Венци Чикагото в ареста.

Той бе привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 17 януари т.г. в с. Ново село, обл. Русенска, в условията на опасен рецидив, Ангелов е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които по своето съдържание се отличават с изключителна дързост, като на публично място– в кабинета на общопрактикуващия лекар в с.Ново село, викал, обиждал, отправил закани, нападнал, блъскал, съборил на земята и душил доктор Ивайло Иванов.

Разследването по случая продължава.

Ден по-рано преди делото Ангелов през социалните мрежи с аудиозапис призова поддръжниците си да го подкрепят пред съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    daskal
    Той така обича да се подвизава - да скандализира и да вдига шум около себе си. Ето какво вероятно ще му се случи... Един хубав ден ще попадне на някой по-голям и агресивен лумпен от себе си, който няма да му счупи носа, както доктора, ами ще го потроши целия и няма да могат да го сглобят отново в болницата.
  • 5
    5
    112
    Трябва да е в затвора или психото, а най добре в психото на затвора !
  • 7
    4
    NNa
    Този отдавна трябваше да е в затвора и за дълго да не чуваме за откачените му изцепки....а ето сега нападнал и доктор....Мерзавец, агресивен опасен мерзавец!
  • -14
    3
    Gechka
    bok e steb i shte pobedime venci ti si na6iq spasitel 6te doide vidov den za wsichki.
  • 10
    2
    братя Мангасарян
    Вчера беше събрал митинг пред съда в негова подкрепа. Ами то само мангали бяха и една циганка с една пита ги храни! Господин Чикаго излагате се......контингента много смъква летвата....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари