Разказ на д-р Иванов за нападението над него

0
Личният лекар е категоричен, че пациентът не е починал от усложнения след ваксиниране
Личният лекар е категоричен, че пациентът не е починал от усложнения след ваксиниране Снимка: Кадър Bulgaria On Air

Венцислав Ангелов остава в ареста след побоя над личния лекар от Ново село. А самият доктор Иванов благодари за изразената подкрепа след случая и разказа за преживяното.

Д-р Ивайло Иванов има над 20-годишен стаж като общопрактикуващ лекар. Той практикува в 5 населени места и има над 3000 пациенти.

"Аз съм дълбоко унизен и обиден от случилото се, през цялата ми 20-годишна практика не е имало такъв инцидент, такива закани и саморазправа - физическа и вербална", сподели пред Bulgaria On Air общопрактикуващият лекар.

Мъжът сам е настоявал да му се постави еднодозовата ваксина, защото искал да пътува в чужбина.

"Специално за този човек, той сам си беше избрал ваксината - Димо се казва. Поради простата причина, че му трябвала за Германия, работодателят му искал да бъде ваксиниран. Това момче живее в Германия, аз почти не го познавам, нямам и документация за него, а той не сподели нищо", допълни лекарят.

Според д-р Иванов пациентът не е починал от усложнения след ваксиниране.

"Този човек не е починал от постваксинална реакция, а е починал от заболяване от Ковид-19. Той влиза с тежка Ковид пневмония и сърдечна недостатъчност. Той влиза 8 дни след ваксинация в болницата", заяви д-р Ивайло Иванов.

Докторът казва, че е помолил няколко пъти Венцислав Ангелов - Чикагото да напусне кабинета и да не го снима.

"След като му свалих стойката за телефони, той пощуря, взе да ме блъска, удари ме, очилата ми хвръкнаха и се сборичкахме. Имам охлузвания по слепоочията, синини по врата, по гърба, рана зад ухото", разказа д-р Иванов.

Днес Районният съд в Русе остави в ареста за постоянно задържания за нападението Венцислав Ангелов. А негови близки организираха протест пред съда и скандираха "Мафия".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    хахахах
    170 см/150 кила глиган с 5 байпаса, кутия цигари на ден, с кръвно и диабет - от ваксината бил умрял, хахахахахах
  • 2
    2
    Един
    И какво общо е имало докторчето с това ,че Димо се е разхождал без маска ,правил си партита и събирания ,разболял се от Ковид и си е загинал , да се е ваксинирал преди това ,хората в Германия цяло лято ваксинираха ,същото правиха и тук , каква е точно връзката на докторчето с това ,че някой се разболял сам от ковид и загинал , ако не беше сложил ваксина пак щеше да си е загинал ,пак от същото благодарение на свободното си поведение ,както повечето българи са свикнали .
  • -3
    1
    Димо е умрял, докторче
    В някои случаи боят е малко. Трябва и от онова, със сръбската музика.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари