Все още не е повдигнато обвинение на Венцислав Ангелов

0
Венци Чикагото беше задържан късно снощи заради агресия и насилие срещу лекар в кабинета му в Ново село
Венци Чикагото беше задържан късно снощи заради агресия и насилие срещу лекар в кабинета му в Ново село Видео: NOVA

Той беше задържан след насилие срещу лекар

Все още няма образувано досъдебно производство срещу Венцислав Ангелов. Това съобщи за NOVA говорителят на Районната прокуратура в Русе Радослав Батанов. Очаква се материалите по преписката от 2 РУ, където е задържан Ангелов, да бъдат предадени в Прокуратурата. След като бъдат разгледани ще се вземе решение дали държавното обвинение да предприеме действия срещу него.

Ангелов беше задържан късно снощи заради агресия и насилие срещу лекар в кабинета му в Ново село. На видео, което се излъчваше на живо в социалните мрежи, се вижда как двама души влизат в кабинета на лекаря, започват да го снимат, като му задават въпроси. Стига се до физическа агресия, придружена от непрекъсната вербална атака. Българският лекарски съюз сезира прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    ??????
    Чикагото ли е новия проститут на който тъпите рушняци бутат пари за да прави сеири в омразната гейропа?
  • 3
    2
    да ама не
    Работата на лекаря е да поставя ваксини (абстрахираме се от това полезни/вредни ли са) Ако теб някой те нападне докато си вършиш работата няма да сте и двамата виновни, ти ще се защитаваш!
  • -2
    1
    друг
    Вярно е че това не е начина да се търси обяснение защото си има компетентни лица, но да допуснем и варианта с леталният изход на роднина с причина ваксина и да допуснем че "бандитът" не лъже този път. Тези клинични пътеки побъркаха и хора и медицина. Време е да е здравна застраховка и застрахователа да плаща. Така който си няма застраховка само до спешното. Време е за промяна на системата, интересното е че в случая само един е разпитван и задържан а другият адвоката му забранява, защо, ако не е виновен от какво се пази? Определено си беше провокация към доктора но и насилието не решава проблема. Дано истината излезе наяве и да има осъден адекватно за деянието си. За мене и двамата са виновни и няма нужда от "организации" и да не се заобикаля Българският Съд.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари