Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Общината сигурно чака да стане инцидент!

3

На 4 януари тази година сигнализирах ОП "Комунални дейности" към Община - Русе на ел. им поща, за липсваща пешеходна пътека /изтрита маркировка/ на бул."Неофит Бозвели", на кръстовището с ул."Цар Шишман". Движението на автомобили и пешеходци е интензивно на мястото, включително и ученици от намиращият се в близост Техникум.

Това състояние е от поне една година. Мястото е с извивка на пътя и ограничена видимост и липсата на пешеходна пътека създава опасност за произшествия.

Поисках да бъда информиран за предприетото. Последното не стана, а което е по-важно - до момента състоянието е непроменено. Предвид това очевидно е наложителна журналистическа намеса, за което апелирам към Вас, в опит да се принуди местната власт да изпълни задълженията си, свързани с безопасността на движението в "Най-добрия град за живеене".

 Между другото качвам и снимка на намиращи се на метри от мястото контейнери и състоянието около тях, също в това положение от повече от една година.

Автор: Александър
(Автор: Александър - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари