Блъснаха 17-годишно момиче в квартал "Чародейка"

3
18-годишният шофьор е отнел предимство на пешеходката и напуска мястото на инцидента
18-годишният шофьор е отнел предимство на пешеходката и напуска мястото на инцидента Снимка: Dunavmost / Архив

18-годишният шофьор е отнел предимство на пешеходката и напуска мястото на инцидента

Пътни полицаи от Русе са изяснили и регистрирали сигнал за ПТП с пострадала пешеходка, съобщиха от МВР - Русе. Инцидентът е станал на 27 февруари в град Русе, на улица „Филип Станиславов“, до блок 401.

17-годишна русенка е потърсила лекарска помощ след блъскане от лек автомобил. При прегледа е установено, че момичето има натъртване в областта на дясното рамо.

Служителите на реда са установили, че произшествието е възникнало около 21:30 ч. на 27 февруари. Лек автомобил „Ситроен“, управляван от 18-годишен русенец, е отнел предимството на пешеходката, докато тя е пресичала по очертана пешеходна пътека.

След инцидента участниците са напуснали мястото на инцидента, без да уведомят компетентните органи.

Случаят е документиран по административен ред с причина отнемане на предимство на пешеходец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    2
    хахахах
    Баси простите цигани.
  • 17
    1
    след иновационното
    улично осветление кв. Чародейка тъне в мрак. Инциденти тепърва ще престоят. Мола кмета да си постави подобно осветление в централната градска част, а не да дискриминира жителите на квартала с подаяния. Отделно от това тези осветителни тела следва да се поставят на повече от 2 м. височина, за да могат да осветяват, в случай че Пенчо не си спомня уроците по физика за разстространение на светлината. В кв. осветителните тела са поставени на място на старите градински съоръжения, и осветяват единствено в диапазон 50 см. пред седе си. отделно от това няма маркировка на пешеходни пътеки, защото от икономия общината си ги боядисва с нещо подобно на водни боички и същите се измиват още на 2-3 дъжд. Няма светлоотразителни маркировки, безопасността на жителите на града е без значение , важно е да се отчита дейност в седмичен бюлетин при никакъв коефициент на полезно действие от свършеното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари