Николай Марков: Предстоят много по-сложни процеси от детронирането на ББ

4
В едно с него ще бъдат изгорени и плевелите
В едно с него ще бъдат изгорени и плевелите

Днешният ви рейтинг, господа, не е утрешният ви рейтинг! Много грешите в изчисленията.

Все още сме в процес на детрониране на ББ. Този вредител, обаче, не дойде от космоса, а беше проекция на много и различни видове разрушителни политики провеждани през последните 18 години. Въпросният паразит нямаше да бъде възможен, ако не бяха всички онези скрити и явни политически и друг тип престъпни играчи около него, които поддържаха по всякакъв начин неговото политическо, а не престъпно амплоа. Гнусни и презрени същества.
___________________________________________
Единици бяха личностите в цялата държава, които разобличаваха непрекъснато политическите престъпления и плащаха кървава цена за поведението си. Другите просто ги беше страх или слугуваха и за отплата кешираха не малко пари и прочее лични и други ползи от съучастието си. Милиони невинни същества загубиха животите си в десетилетния престъпен ад!
___________________________________________
Днес всички се прераждат в борци за справедливост и правов ред. Искат да са чисти и неопетнени, както и да забравят някак пъклените си дела по съучастие в мафиотските схеми и разграбването! Не искат и другите да си спомнят за тях, но няма как да им се случи.

Предстоят сложни процеси, много по-сложни от детронирането на един престъпник. В едно с него ще бъдат изгорени и плевелите, а без това е невъзможно движението напред. Старото трябва да умре, за да даде път на младите.

Недокоснатите от огъня.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари