Николай Марков: Ще воюваме за Варна

2
Демокрация ли? Няма да стане, господа!, заяви бившият служител на НСО
Демокрация ли? Няма да стане, господа!, заяви бившият служител на НСО Снимка: Facebook

Демокрация ли? Няма да стане, господа!, заяви бившият служител на НСО

"Днес до 12:00 часа е срока за разделяне на баницата. Който не е съгласен да яде, отива на избори. А след изборите - няма да яде баница. Европейско ми е! И атлантическо. Такава една демокрация ни е сполетяла - мазна баница", написа Николай Марков в социалната мрежа по повод връчването на първия мандат за съставяне на нов кабинет, което ще се случи днес в 12:00 часа. Очаква се папката да вземе Мария Габриел от ГЕРБ, вицепремиер и министър на външните работи в оставка, но все още не е ясно дали ще върне мандата изпълнен. Късно вечерта в неделя партньорите в управлението - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, свикаха пресконференции и си поставиха ултиматуми. Габриел каза, че дават срок на ПП-ДБ до 12:00 часа днес да покажат, че имат желание да споделят властта. Ако не го направят, тя ще върне на президента празна папка за правителство.

"Кацнах на летище Варна! И отивам лично на тайното "обществено обсъждане", което трябва да превърне този красив град в промишлено бунище. Демокрация ли? Няма да стане, господа! Ще воюваме за града", категоричен е Марков.

"Скриха се като мишки! Бягат из Варна, а ние ги гоним за обществено обсъждане. Демократи били викат, иначе са чиста проба либерални фашисти", добави Николай Марков, споделяйки видео от морската ни столица, където днес рибари и хотелиери излизат на протест срещу идеята за изграждане на вятърни паркове в Черно море. Очаква се след 09:30 часа около 200 коли да тръгнат на шествие и да затруднят движението в морската столица. Повод за недоволството стана организирана кръгла маса в морския град, на която е предвидено да се дискутират именно ветропарковете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Балканеца
    Не ти е виновен Марков, нито ти е виновен копейкин, че тези се осират от крадене и са рекордьори по правене на глупости. Марков казва и показва истини, добър-лош, истината си е истина. А щом и посредствен популист като копейкин извлича политически дивиденти от на тези глупостите...
  • -8
    1
    LOL
    Някой би ли ни осветлил Марков какво работи? Дежурен е по всички вгъзрожденски прояви. А другия непрокопсаник, приближен авер на Копейката, собственик на пирамидата "Together" и пералнята за мръсни пари - бутафорията "Исторически парк". Все видни демократи :D Някое руско знаме не се ли вижда на тоя "протест" хахаха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари