Нека погледнем фактите и спрем да си задаваме глупави въпроси!

2
С евтина маска и незнайна фалшива течност - така мафията защитава лекарите у нас
С евтина маска и незнайна фалшива течност - така мафията защитава лекарите у нас

Винаги говоря с факти! Някои не са за публично показване, но без доказателства не казвам и една дума. Имам навици.

В продължение на темата за трилионите жадувани евро, обещани в телефонен разговор лично от Сталинка на "сталинчето европеец ББ", ви предлагам да погледнем по-смело истината в очите. Нашата балканска истина рядко има красиво лице и плаши обитателите на територията, но докато не започнем да я разпознаваме и приемаме, никога няма да дръзнем да я променим. А искаме.

На долната снимка ви показвам вида и бройките на предпазни средства, които се дават от държавата на лекарите от първа линия за борба с коронавируса. Те изчерпват цялата необходимост от защита и оправдават похарчването на милиарди държавни и европари. Надявам се, че забелязвате липсата на етикет върху "дезинфектанта" и маркер върху маската, които са задължителен атрибут към вещество и средства, предназначени за ползване в елитно медицинско заведение. Да, лично отидох във въпросното здравно заведение с най-висока степен на спешност у нас, за да се убедя и в много други неща. Лично получих и от самите лекари един комплект тяхна "професионална защита от коронавирус", който им предоставя мафиотската ни власт. И ако все още се питате защо лекарите и сестрите заразени с коронавирус са повече от хоспитализираните пациенти, спрете да си задавате глупави въпроси. Причината е видима - едно се говори, друго се върши! Като за всичко друго. За мизерията, боклуците и начина на упражняване на медицинска дейност, които видях с очите си ще напиша отделен пост, защото съм съкрушен.

Тази много евтина маска и незнайна фалшива течност, показват истинското лице на политическата ни и експертна престъпност легитимирани и поддържани от европейските лидери или там както се наричат сами. За мен и повечето лоялни граждани на ЕС са обикновени лицемери, негодници и изначално корумпирани отрепки...

Също като нашите.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари