Не си признавай, че ти е малък, шофирай нормално!

1
"Дай зелена светлина на живота" е от най-изхабените лафове
"Дай зелена светлина на живота" е от най-изхабените лафове

"Дай зелена светлина на живота", "Убий скоростта, спаси дете" и "Повече толерантност на пътя" са най-изхабените, изморени и девалвирали лафове на света, които не означават нищо.

Те са точно толкова невидими и неработещи, колкото "Децата нямат спирачки" и "Децата са нашето бъдеще". Съвсем друго ще е въздействието, ако опънеш на един билборд надписа "НЕ СИ ПРИЗНАВАЙ, ЧЕ ТИ Е МАЛЪК, ШОФИРАЙ НОРМАЛНО..."

Пътувал съм доста по света и мога да кажа, че навсякъде има идиоти, къде повече, къде – по-малко.

"Да сложиш някого зад волана е все едно да го потопиш в дълбока хипноза - наяве излиза истинската му същност" - казва писателят Ерик Уайнър.

Знаете ли в България какъв е шанса с нормални доводи да намалите скоростта на автомобил, в който се возите, управляван от безмозъчен шофьор, в стил "бързи и яростни"? Нулев, ултранулев!

Затова трябва подходът да е нестандартен. Да го удариш по "най-милото"...

Ето една лесна рецепта, проверена от мен в последните 20 години, лекарство с мигновено въздействие и никакви странични ефекти.

Когато пътувате в кола с шофьор-идиот, кажете с равен хомеопатичен тон и малко на шега, следното изречение: „Абе, знаете ли, има изследване, че хората с малки пишки карат неадекватно бързо.“

Повярвайте ми, става чудо!

Пътувайки с разни случайни и неслучайни хора, командировки, приятели, познати, колеги, служебно и неслужебно, съм се забавлявал на безпогрешното въздействие на тези думички над водача. A когато има жена в колата, трябва да се внимава, защото съм бил свидетел, как като изпляскам някаква „научно доказана психо-сексуална теза”, шофьорът буквално скача на спирачката, като трескаво си свирука нещо неразбираемо.

Секс царува, секс робува, секс патки пасе. Това е истината, нагонът движи човечеството, понякога и с превишена скорост. А когато присъства факторът сексуална неудовлетвореност, нещата при по- елементарните индивиди се трансформират в безсилна ярост и липса на преценка.

Нагонът дава нагонът взима.

Ще си позволя да цитирам какво е казал преди 100 години, професор Август Форел в книгата "Половият въпрос" в глава „Полови аномалии, емотивен и психогенен травматизъм“: "Индивидите от мъжки пол с много малки полови органи живеят във вечно безпокойство. Явлението, наречено от мен "непълна ерекция" е често срещано и може да достигне до безсилие. Жените, които искат да помогнат, страдат много от тези повтаряни безрезултатни възбуждания. А някой от по-чувствителните изпитват погнуса и дълбоко възмущение. В практиката ми на лекар съм срещал много мъже, отказали се всячески от контакти с другия пол. Характеризират се с висока нервност, следствие закоравяло ръкоблюдие".

Не може да караш със 100км/ч в някоя тиха улица някъде и да останеш страшно учуден, че хората пресичат без да се огледат и да се сетят, че днес ще минеш ТИ - в цялата си неповторимост и сексуална комплексарщина.

За съжаление, тези улични нискочели малформати от градски или селски тип и с ниско самочувствие ще продължат да избиват комплекси, избивайки хора по пътищата.

Посланията от сорта "пази пешеходеца" и др. ще минават през празните им глави докато карат със 150км в час, ще разрошват леко чипосаните им мозъчни гънки и ще се стопяват в маранята на изгорените газове.

За това най-добре да се ударят по най-скъпото им.

Клиники за козметични корекции благородно да се заемат със спасяването на хора, като изпишат рекламата си на 50 билборда из цяла България - УВЕЛИЧИ СИ ПЕНИСА, СПАСИ ЖИВОТ!

П.П.

Тук е моментът да кажа, че не шофирам безпогрешно и като направя някое тъпоумно изпреварване си казвам: Пиерски и ти май нещо, а...

П.П.

За успокоение на най-оскърбените, ако има такива (надявам се да няма) мога да кажа: Освен кола, доста често карам и колело из София. Така че, при повече желание и ентусиазъм, винаги можете да ме прегазите!

Пиер Петров

Източник: 168 часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари